Comentaris d'alumnes

Irene Sánchez
"Gracias Elisabeth, Electa y Enrique, por haberme animado a estudiar Reiki, y gracias Lidia Salas Ros por haberme iniciado con tanta naturalidad, habiéndolo hecho tan fácil y ameno.
Gracias, gracias, gracias."
---
Samuel Pujol
"Serietat garantida 100%. Reiki, un curs molt complert on s'aprenen coses molt interessants sobre com l'energia afecta el nostre dia a dia i quines eines podem utilitzar per viure en equilibri i començar a vibrar a més elevada freqüència. 
La Lídia és una persona humil, responsable i molt professional i es nota que creu en el que fa..."
---
Isabel P.
"He fet ja uns quants cursos amb la Lídia. Puc dir que la Lídia, a part de bona professional és una excel·lent persona que fa uns cursos molt amens i divertits.
M'ho he passat molt bé en el darrer curs de txakres. Espero repetir aviat en altres.
Gràcies Lídia!!"
--
Montserrat Antolí
"He fet els 3 cursos de Reiki, el de Flors de Bach, el dels Txakres i puc dir que la meva vida ha fet un gran canvi, arran de tot aixó.
D´altra banda he tingut la gran sort d’adquirir tots aquests coneixements amb la professora, Lidia Salas Ros, que fa que les classes siguin tan agradables que desitges que no s’acabin mai.
Per tot aixó us dic, animeu-vos a fer aquests cursos, de veritat es fantàstic."
---
Antonio G.
"Quisiera ante todo agradecer a Lidia Salas el entusiasmo, la dedicación, el amor que pone en todo lo que hace y que proyecta hacia todos los que asistimos a sus clases. La aportación de sus conocimientos y la forma en que los transmite,nos enriquece espiritualmente, y como seres humanos que somos ,nos marca un camino en el cual reencontramos nuestra propia esencia, dandonos esas herramientas tan útiles,tales como Reiki, Flores de Bach, PNL etc., con las cuales podemos ayudar a las personas y a nosotros mismos.
Mi más sincero reconocimiento y agradecimiento a Lidia Salas.
Namaste"
---
Jesica de la Fuente Díez
"Los cursos de Reiki impartidos por Lidia son muy enriquecedores. He tenido la oportunidad de realizar el segundo y tercer nivel de Reiki con ella y la verdad que estoy muy contenta. 
La dinámica de los cursos es muy fluida y fácil de seguir, ya que Lidia siempre tiene la capacidad de poner ejemplos de la vida cotidiana para poder asimilar mejor todos los conceptos.
Los cursos de Reiki impartidos por Lidia son muy prácticos, toda la teoria que hay que asimilar se asimila durante el curso y lo que te llevas como trabajo para casa es practicar y repasar aquello que requiere un poco más de atención. 
El estudio donde se imparten los cursos es muy acogedor, enseguida te sientes como en casa. Lo mejor es que hay las pausas necesarias para poder compartir un te, un cafe, unas pastas. 
Recomiendo al 100% los cursos de Reiki y agradezco un montón que Lidia apareciese de esta manera en mi vida"
---
Txè I.
"El curs de Reiki ha estat per mi la clau que m'ha obert una porta tancada del meu interior... em reconec com una persona que la socialització ha creat en mi una mena de búnquer i un laberint amb jardins i portes... i els aprenentatges d'aquest curs fan possible que comenci a obrir portes...a trencar murs interns i tractar de sortir a la llum... que és on comencem totes i tots.
Molt recomanable.
El grup, una colla de gent fantàstica... i la mestra... no podia ser millor!... 
Ara a posar en pràctica els coneixement i a l'octubre el segon nivell."
---
Amparo Segura
L'activitat diària generalment estressant, fa que el nostre cos energètic es desequilibri contínuament.
En el taller del Txakres a part de conèixer els nostres centres energètics i les seves característiques, ens proporciona una sèrie d'eines i tècniques com son la música, les meditacions, els exercicis de respiració i les asanes de ioga que ens ajuden a tornar a reequilibrar-nos.
Trobo el curs molt interessant e imprescindible, i el recomano a totes aquelles persones preocupades pel seu estat de salut mental,emocional, físic i espiritual.
El material proporcionat està molt complert per la comprensió dels txakres i ajuda fàcilment a la assimilació dels continguts.
Només em queda per comentar que he gaudit molt els dimecres, en un ambient molt cordial i relaxat, i vull donar les gràcies especialment a la Lídia i als meus companys i companyes per fer-ho possible.
---
Josep Ramon Garcia Canet
"Fer un taller o qualsevol activitat a Can Lídia sempre resulta gratificant i plaenter. En un ambient distès familiar i acollidor, amb la seva gosseta "cuca" companya inseparable inclosa, un altre ser de llum com la mestressa, solem coincidir un grupet de persones amb la predisposició a deixar-se endur per l'amabilitat i afabilitat de l'amfitriona, na Lídia, un toll de saviesa i l'amabilitat feta persona, genera aquesta predisposició per escoltar amb paraules planeres i senzilles d'entendre's els més complexes conceptes i si per cas hi ha algun dubte na Lídia ens explica un conte dolç entenedor i aclaridor que et fa sentir còmode i com a casa i .....tot arreglat. 
Sempre resulten un vertader plaer les seves trobades. Totalment recomanables. I si us costa de creure......., dons proveu."


3 comentaris:

Cesc Garcia ha dit...

Ver qualsevol curs amb la Lídia és una experiència enriquidora. No només domina perfectament el concepte a explicar, sinò que ho fa d'una forma entenedora i distesa, que converteix el procés d'aprenentatge en un autèntic plaer. No importa de quina matèria es tracti, si la Lídia t'ho ensenya... Ho disfrutes

Raúl Hernández ha dit...

He hecho el segundo nivel de Reiki con Lidia y ha sido una experiencia genial, tanto por los conocimientos que tiene sobre la materia como por el ambiente que se respira. Moltes gràcies per tot Lidia!

Iñaki Martija ha dit...

He hecho el primer, Segundo y tercer nivel de Reiki con Lidia y actualmente estoy cursando el Curso de Flores de Bach y le estoy realmente muy agradecido. Es una fuente de sabiduría inagotable y lo más importante, sabe transmitirlo con un estilo muy cercano que te atrapa. Transmite honestidad y amor por lo que hace, por lo que rápidamente ves que no es alguien que se mueva únicamente por lo material. Si estás dudando con que maestro formarte, te la recomiendo encarecidamente.
Su perrita Cuca es muy simpatica y siempre tiene galletitas para los amantes del dulce y frutos secos para los de lo salado. No pasareis hambre.

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari