dimecres, 9 de gener del 2013

El poder a les teves mans

Quan aprens a fer Reiki, literalment "sents el poder a les teves mans". És una sensació meravellosa la de poder solucionar els teus propis malestars.

Ja no tens la por de dependre dels altres, la sensació d'impotència que de vegades s’apodera de tu quan penses que la teva felicitat i salut, tant mental com física, està en mans d'institucions de vegades impersonals i desconegudes. Senzillament, deixes de témer els teus malestars.

Saber Reiki:

Augmenta la teva autoestima, t'ajuda a creure en tu mateix. La sensació de "em puc ajudar a mi mateix!" és una de les realitzacions mes poderoses que un pot sentir.

Et proporciona una eina útil per al teu dia a dia. Mal de cap? 15 minuts de Reiki per a alleujar-lo. Nervis abans d'una entrevista? Una mica de Reiki en el plexe solar per a calmar-los. El teu fill s'ha donat un cop? 10 minuts de Reiki para calmar i baixar la inflamació.

Et permet descobrir el "perquè" de com ets com persona. Reiki allibera les nostres emocions ocultes d'una manera suau i progressiva. 

Aprendre Reiki és un procés que comença i no acaba amb un curs. És a partir d'aquest curs quan, amb sessions freqüents, comences a descobrir com ets, com sents i com penses. Aprens el veritable sentit de donar.

Amb Reiki, ajudar als altres no és un sacrifici, tot el contrari, quan ofereixes Reiki a una altra persona, aquesta energia flueix a través de tu, i alguna cosa "es queda" amb tu. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari