dimecres, 18 de juny del 2014

Petards - Flors de Bach per les nostres mascotes

Ja tenim a prop la revetlla de Sant Joan i podem ajudar als nostres estimats companys, les nostres mascotes, a no passar-ho malament amb els sorolls dels petards.

Es tracta d’emprar quelcom tant senzill com les Flors de Bach. Son una solució completament natural, no tenen contraindicacions, interaccions ni efectes secundaris.

Iniciant el tractament una o dues setmanes abans, quan arribi el dia, en lloc d’amagar-se sota el llit, posar-se a tremolar, fugir desesperadament, etc., una vegada superats els primers sorolls, que per descomptat els agafen de sorpresa, la resta de la nit la passaran molt més tranquil•la.

Hi ha molts llocs on poden preparar la fórmula, farmàcies, herbolaris i botigues de productes naturals. Demana que la preparin només amb aigua i la deses dins la nevera si fa molta calor.

Només cal que posis unes gotes de la fórmula al recipient de l’aigua de la teva mascota en la proporció següent, en funció de la capacitat de l'abeurador:

250 cc d’aigua – 6 gotes
500 cc d’aigua – 10 gotes
1000 cc d’aigua – 15 gotes
1500 cc d’aigua – 20 gotes

Seria interessant que observessis quantes vegades va a beure aigua, si no beu massa pots ajudar-la donant-li, a més de posar-les al recipient, 4 gotes (no cal que les comptis, si n’hi ha més no passa res) directament amb el comptagotes del flascó a la boca. Això ho farem tres o quatre vegades al dia. Amb aquesta solució arribarem al mínim necessari per que la prescripció floral faci el seu efecte.

Les flors actuen per les vegades que es prenen, no per la quantitat que es pren d’una sola vegada, així com mes vegades li donis les flors, millor es trobarà.

Els gats de vegades no beuen gaire i tampoc volen que els hi donem les flors a la boca, en aquest cas podem vaporitzar-les sobre el seu llit o el lloc on acostumi a jeure (quan ell no hi sigui - no els hi agraden els vaporitzadors). També cal que de tant en tant et posis unes gotes del producte a la mà i li passis pel llom, així a través del pel li arribarà la vibració.

La Fórmula has de demanar que te la preparin en la següent proporció:

Per un flascó de 30 ml 

4 gotes de Rescate que l’ajudarà a que arribi el dia i ja estigui tranquil
2 gotes de Rock Rose pel pànic sobtat
2 gotes de Aspen, per la por a lo desconegut
2 gotes de Cherry Plum per evitar un descontrol
2 gotes de Star of Bethelem pel shock 
2 gotes de Sweet Chestnut per evitar estats d’angoixa

Si tens alguna pregunta no dubtis en contactar-me, o be consultar a qualsevol terapeuta floral, que gustosament t'atendrà.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari