dimecres, 13 d’agost del 2014

Vacances i Flors de Bach

Com cada any és convenient preparar-nos per tal d’adaptar el nostre cos al nou ritme de vida i alimentació, sobretot si viatgem fora del nostre entorn habitual. 

El més problemàtic normalment és l’eliminació. Amb els canvis el nostre cos triga de tres a quatre dies a poder evacuar i de vegades encara més, ocasionant malestar, inflor i afectant a que puguem gaudir amb plenitud de les tan esperades vacances.

Les Flors de Bach són un bon aliat, com sempre. Si comencem a prendre-les uns dies abans serà molt millor, sinó són d’ajut en qualsevol moment. 

El preparat bàsic és el següent: WALNUT per adaptar-nos, CHICORY + CRAB APLE per netejar el nostre cos i mantenir un ritme natural d’eliminació.

Les nostres mascotes també s’ho passen malament: durant el transport, si les hem de deixar, han de caminar en excés o ens han d’esperar en un lloc estrany. 

Una fórmula generalitzada per ajudar-los podria ser: RESCATE per tranquil·litzar, CHERRY PLUM per a que no es descontrolin, WALNUT + SCLERANTUS per adaptar-se, CHICORY pels moments de separació, SWEET CHESNUT per l’angoixa d’estar sols en un lloc estrany, IMPATIENS per facilitar l’espera i OLIVE pel cansament.

De tota manera el millor és valorar cada cas, en funció del caràcter i la situació particular de cada u.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari