divendres, 26 de gener del 2018

Netejar la ment

Aquesta és una pràctica de neteja pels dies que tenim la ment carregada de pensaments i preocupacions.

Quan tenim problemes, la ment es va entumint i de vegades patim maldecaps i migranyes. Si observem la nostra ment en aquests moments d'angoixa, podem sentir com ens pesa, això és a causa de la disharmonia que existeix al nostre interior.

En aquesta situació podem sentir que la ment és com una habitació quadrada i sense llum. Quan més preocupats i deprimits estem, més fosca serà aquesta habitació.

Si vols sortir d'aquest estat pots realitzar la següent pràctica:

Tanca els ulls i fes un parell de respiracions profundes, després segueix respirant d'una manera tranquil·la fins que et sentis completament relaxat.

Imagina ara que en la teva habitació mental hi ha set finestres però amb les persianes baixades. 

Amb ajuda de la voluntat et vas apropant a una de les finestres i comences a aixecar la persiana observant amb placidesa com comença a entrar llum a l'habitació.

En entrar la llum veus en l'estat en el qual es troba la teva habitació mental. (si està molt bruta, tacada, desordenada)

Però a mesura que va entrant la llum l'habitació es va netejant començant a brillar.

Segueixes obrint cadascuna de les altres finestres i poc a poc l'habitació es va inundant de llum. 

Ara observes que la teva habitació mental quadrada sofreix una transformació, es va transformant en una habitació rodona, esfèrica, on les finestres es van fent cada vegada més grans fins que finalment abasten tota l'habitació il·luminant completament tota l'esfera de la teva ment, convertint la teva habitació en una esfera de vidre lluminosa, plena de llum cristal·lina i regeneradora. 

La teva ment s'ha alliberat de la foscor, preocupacions, pors, baixos sentiments i pensaments, rebent en canvi una nova energia de llum positiva, que et proporciona harmonia, serenitat i benestar. 

Per acabar fes set respiracions molt profundes per impregnar amb aquesta llum tot el teu cos. En exhalar l'aire intenta retirar a través de l'alè, qualsevol tensió que et pugui quedar.

Ara comença a moure els teus braços, les mans, i quan vulguis ja pots obrir els ulls

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari