dilluns, 23 de març del 2020

Quatre elements - Meditació guiada en castellà

Aire, Terra, Foc i Aigua. No és possible prescindir de cap d'aquests elements, formen part de nosaltres, de l'Univers, i cadascun d'ells juga un paper importantíssim, així doncs els dedicarem aquesta meditació.
Pots escoltar-la en castellà o fer-la tu mateix des de la transcripció


Situa't en un lloc en el qual no et molesti ningú, pots asseure't amb l'esquena ben recta o tombar-te, l'important és que puguis relaxar-te completament.

Inspira profundament pel nas, una altra vegada…, amb cada respiració vas relaxant-te cada vegada més.

Vas respirant normalment i et deixes portar per la música…

Tots els sons del teu al voltant desapareixen i centres completament la teva atenció en la teva imaginació. Deixa-la volar…, deixa-la volar fins a trobar-te en un petit oasi…, és un lloc ple de vegetació…, hi ha gespa, una gespa verda preciosa, arbres, flors…. 

I ara caminaràs amb els peus completament descalços per aquest lloc i a cada pas sentiràs el contacte de la TERRA als teus peus, el contacte de l'herba fresca…, aquesta energia de vida que conté…. I vas caminant de manera segura, ferma ….
.
Lentament comences a percebre una suau brisa, i respires profundament omplint els teus pulmons amb aquest oxigen…, fixa't en les fulles dels arbres, com es bressolen als braços de l'AIRE, mentre sents els teus peus ferms en el sòl, i l'aire t'omple de vitalitat….

El sol comença a brillar, aixeca els braços per sobre del cap, i nota aquest FOC en la cara, a les mans, en el teu cos…., observa com la vegetació s'inclina cap a ell i t'uneixes en la seva gratitud per il·luminar els nostres dies.

I Continues caminant…. els teus peus caminen ferms sentint la TERRA a cada pas, i respires profundament omplint d'AIRE els teus pulmons…, sent la calidesa del FOC solar en la teva pell… i ara pares esment a un rierol, el so de l'AIGUA és agradable, i et deixes portar per la imaginació mentre continues caminant per la riba fins a arribar a una llacuna.

Et lleves la roba i et submergeixes en l'AIGUA, una sensació deliciosa t'envaeix, és una sensació de neteja, de relaxació…..

Jugues dins de l'aigua… surts a la superfície i tornes a submergir-te…, i ara a poc a poc vas sortint de l'aigua i et tombes sobre la gespa, mentre observes la naturalesa i agraeixes als quatre elements la seva contribució a la nostra vida.

Sents Amor… amor pel FOC que t'escalfa i t'encoratja…., amor per l'AIRE que t'ajuda a respirar i a oxigenar-te…., amor per l'AIGUA que et neteja i t'hidrata…, amor per la TERRA que et dóna estabilitat i vida…. I no sols a tu, sinó a tot el que està en ella.

I ara inspira profundament pel nas..., una altra vegada..., i lentament comença a moure't. Vas movent les teves mans, els teus braços, t'estires i quan vulguis ja pots anar obrint els ulls, però conservant aquesta sensació d'Amor i gratitud.