divendres, 7 de desembre del 2012

Llibre dels desitjos


Amb aquesta meditació podràs activar les energies per aconseguir allò que més necessitis en aquest moment. Pot ser alguna cosa abstracte com tranquil·litat, equilibri, …, o una mica més concret com treball, etc.

Planteja't ben què és el que realment necessites abans d'iniciar la meditació, i que no vagi en contra de la llei universal.

Prepara't com de costum en el teu lloc de meditació, pots encendre una espelma, un encens, posar una mica de música suau….

Aquesta meditació es pot fer dret o assegut/a en una cadira, o a terra, però amb l'esquena ben recta.

Pren consciència de la teva postura.

Inspira pel nas, lentament, retingues l'aire uns moments i deixa'l anar per la boca, també lentament, afluixant tensions, relaxant a poc a poc tot el teu cos. Ara en inspirar sent que t'omples de llum i en espirar vas expulsant tot el negatiu que pugui haver-hi en tu.

Visualitza davant de tu un petit temple, és un temple molt bonic i et situes davant de la porta amb la sensació de que en aquest lloc pot tenir lloc un miracle.

Fent un pas cap endavant entres a l'interior, amb molt respecte. En el centre hi ha una gran columna sostenint un bell llibre tancat. Mira'l detingudament. Desprèn una gran energia, que et proporciona una grata sensació de calma i benestar.

Obre ara el llibre per l'última pàgina, trobaràs una ploma per escriure. Concentra't en el teu desig i escriu a poc a poc en lletra majúscula, al final de la fulla, la paraula o la frase d'allò que desitges aconseguir. Sigues molt concís.

Deixa la ploma en el mateix lloc i posa les teves mans damunt de la pàgina, amb els palmells cap avall.

Invoca l'energia de Reiki. Sent que des de lo més alt del temple una llum blanca i brillant baixa cap a tu, entrant pel teu txakra corona, expandint-se en el teu pit i arribant a través de les teves mans a la fulla en la qual has escrit el teu desig. Vas sentint com l'energia penetra a la pàgina.

Quan consideris que el llibre està suficientment carregat d'energia dónes les gràcies i el tanques, deixant-lo com estava quan has arribat.

Surt del temple respectuosament.

Espera ara que la vida vagi preparant les coses perquè puguis veure el teu desig realitzat.

Inspira profundament pel nas i a poc a poc comença a moure els teus peus…, les teves cames…, les teves mans…, t'estires…, i quan vulguis ja pots anar obrint els ulls.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari