dilluns, 8 d’abril del 2013

La Casa dels miralls

Diuen que fa molt de temps, en un petit i llunyà poble, hi havia una casa abandonada.

Cert dia, un gosset buscant refugi del sol, va aconseguir ficar-se per un forat d'una de les portes d'aquesta casa. El gosset va pujar lentament les velles escales de fusta. En acabar de pujar es va topar amb una porta semi-oberta; lentament es va endinsar a la cambra. Per a la seva sorpresa, es va adonar que dins d'aquesta cambra hi havien 1000 gossets més observant-ho tan fixament com ell els observava a ells.

El gosset va començar a moure la cua i a aixecar les seves orelles a poc a poc. 
Els 1000 gossets van fer el mateix. Posteriorment va somriure i els va bordar alegrement. El gosset es va quedar sorprès en veure que els 1000 gossets també li somreien i bordaven alegrement amb ell. 

Quan va sortir de la cambra es va quedar pensant per a si mateix: Quin lloc tan agradable! Haig de venir més sovint a visitar-lo!

Passat un tems, un altre gosset va entrar al mateix lloc i es va trobar entrant a la mateixa cambra. Però a diferència del primer, aquest gosset en veure als altres 1000 de la cambra es va sentir amenaçat, ja que l'estaven mirant d'una manera agressiva. Posteriorment va començar a grunyir; òbviament va veure com els 1000 gossets li van grunyir també a ell. Quan aquest gosset va sortir de la cambra va pensar: Quin lloc tan horrible és aquest! Mai mes tornaré a entrar aquí!

Davant d'aquesta casa hi havia a un vell rètol que deia: "La casa dels 1000 miralls

No ets responsable de la cara que tens, ets responsable de la cara que poses.
"Tots els rostres del món són miralls"... decideix quin rostre portaràs per dins i aquest serà el que mostraràs.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari