diumenge, 5 de gener del 2014

Equilibri

La major part dels meus alumnes es sorprenen, quan anem a menjar plegats, en observar que menjo de tot, i fins i tot de vegades acompanyo l'àpat amb una mica de vi. No soc vegetariana, tot i que menjo poca carn, ni soc abstèmia, tot i que bec només de tant en tant. També es sorprenen quan durant els cursos faig comentaris divertits i explico, a més de contes, algun acudit.

Pel fet de ser Mestra de Reiki no vol dir que hagi de ser asceta

Crec que hi ha un concepte erroni sobre les persones que fem meditació, que treballem amb teràpies energètiques, i que ajudem als altres a sentir-se millor. Nosaltres també riem, plorem i tenim els nostres problemes; afortunadament disposem d'eines per mantenir l'equilibri, a pesar de que també ens costa de vegades, però intentem entendre els nostres sentiments.

Podem anar de festa, menjar, beure, saltar, córrer, dormir, vetllar, treballar,...., sempre en la seva justa mesura.

Estimar massa també fa perdre l'equilibri, i tot i que l'amor tot ho cura, hi ha qui emmalalteix o deixa de banda tota la resta, sense tenir en compte que tot es important.

Al meu entendre, es bo gaudir de la vida i hem d'agrair totes les coses que tenim al nostre abast, però tot s'ha de fer amb moderació.

En quant a meditar podeu consultar aquest LINK 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari