divendres, 24 de gener del 2014

Arrelament

Aquesta es una meditació per fer-la dret o assegut en una cadira amb els peus plans tocant el terra i l’esquena ben dreta.

Tanca els ulls i fes un parell de respiracions profundes, per afluixar la tensió del teu cos i desconnectar la ment de qualsevol pensament del moment.

Connecta’t ara des del teu cor amb un sentiment amorós, i reconeix que formes part tant de la Terra com de l’Univers. 

Visualitza la teva energia, en forma de filaments daurats, que parteixen de la base de la teva columna i dels teus peus penetrant a la Terra, arrelant-te en ella. 

Descàrrega cap a la Terra tot el que ja no et serveix, el passat, dolors, tristeses, ràbies, pors, rancúnies, frustracions,.. i demana-li, a la mare Terra, que ho transmuti.

Rep de tornada l'energia de la Terra que omple el teu cor i comença a circular per tot el teu ésser. 

Visualitza ara la teva energia com s’estén en la mateixa forma de filaments daurats sorgint del teu xacra corona i connectant cap a l’infinit, amb l’energia del Cosmos, amb l’essència pura, amb els diferents plànols on resideixen les entitats divines. 

Porta aquesta energia fins al teu cor i sent com circula per tot el teu ésser. 

Inspira i sent ara com ambdues energies, s'uneixen en el teu cor, estàs ancorat tant al cel com a la terra, vivint una experiència meravellosa.

Quan en tinguis suficient ves replegant els filaments novament cap al teu cos.

Efectua un parell de respiracions profundes per sortir de la meditació, conservant la sensació de plenitud que acabes d’experimentar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari