dijous, 30 de juliol del 2015

Familia

LA LLIÇÓ DE LA FAMÍLIA

En cada família existeix una lliçó particular que aprendre i que afecta a tots els seus membres, per això tornem a la mateixa família fins que aconseguim superar aquesta lliçó. Podem intentar reconèixer com és aquest comportament per començar a treballar amb ell. 

Situa't com de costum en el teu lloc de meditació, si vols encén una espelma i un encens, acompanya't amb una música suau i asseu-te amb l'esquena ben recta o tomba't, es tracta d'estar tot el temps ben còmode sense que sentis necessitat de moure't per enfocar la teva atenció en l'objectiu de la meditació

Efectua un parell de respiracions profundes per relaxar-te i comença a respirar normalment

Visualitza en la teva ment un arbre tan alt que les seves branques arribin als núvols...

En mirar cap amunt t'adones que els membres de la teva família estan asseguts en les branques. Observa'ls bé, estan tots….

Comences a grimpar i quan ho consideris convenient et pares i parles amb ells, pregunta'ls que han d'ensenyar-te, quin és el missatge que tenen per a tu.

Té alguna cosa que veure amb la teva força de voluntat?..., amb les teves emocions?..., hi ha alguna cosa que t'intimida?... 

Analitza el comportament entre els diversos membres de la teva família i compara-ho amb el teu propi comportament amb les persones més properes a tu.

Pren-te el temps que necessitis; quan tinguis suficient efectua un parell de respiracions profundes i comença a moure't lentament per sortir de la meditació.

Anota tot el que recordis en la teva llibreta personal

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari