dimarts, 22 de gener del 2019

Practicar Reiki

No hi ha excusa !!! 

Quan algú s’inicia en Reiki cal que es faci un auto tractament diari per diverses raons, entre elles anar alliberant els bloqueigs acumulats i posar a punt els canals energètics (no entrarem ara en detall mencionant tots els avantatges de Reiki), i això s’ha de seguir fent per mantenir, millorar i prevenir. 

El que passa es que de vegades no podem dedicar els 45 minuts necessaris per fer un auto tractament amb tot el protocol i poc a poc es va deixant fins que s’abandona la pràctica completament. 

Per a que Reiki funcioni és importantíssim que no ho deixem, tenim molts recursos per fer-ho dedicant només el temps del que disposem. 

Aquí deixo alguns suggeriments 
  • Aprofitar qualsevol moment per posar les mans (una o les dos) sobre el cos. Mentre estem asseguts al sofà veient televisió, llegint un llibre, esperant el transport públic o durant el viatge. Per fer-ho només cal que acostem la mà (o les mans) al nostre cos, tanquem els ulls fins que sentim que l’energia comença a fluir i ja podem deixar la mà “treballant” mentre prestem atenció al que estiguem fent. De tant en tant seguim fent-nos conscients de que la nostra mà treballa.
    Per a que sigui entenedor podríem comparar la situació a una mare que feineja però no perd l’atenció cap a la seva criatura, fins i tot dormint es desperta si l’escolta moure’s. Aquesta és l’atenció que hem de tenir cap a la nostra mà mentre estem fent una altra cosa. 
  • Prenent consciència del nostre veritable Jo
    Posem les mans sobre el pit i tanquem els ulls per connectar amb el nostre interior, mantenir els ulls tancats i la posició uns minuts (el temps mínim és de 30 segons).
  • Fer un equilibrat de Txakres
    El temps de l’equilibrat pot oscil·lar entre 3 i 5 minuts. 
  • A l’anar a dormir connectar amb l’energia Reiki deixant les mans sobre el nostre cos per a que vagi actuant fins que es desconnecti ella mateixa. 
I sempre que sigui possible farem el tractament complet. 

Mentre estem fent el tractament podem aprofitar per repetir mentalment els cinc principis de Reiki

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari