dilluns, 24 de maig del 2021

Per què fer Reiki

L’escepticisme ens fa pensar que tot és casualitat, que si ens posem bé és que ja tocava, que si estem de millor humor és perquè  estem predisposats, si estem tranquils és qüestió mental, i així un llarg etcètera.

Jo pensava el mateix i mai hagués imaginat que m’hauria canviat la vida, però  Reiki ja ho fa això, com més escèptics més ens sorprenem.

Si sents curiositat potser és que és el teu moment, prova-ho, què pots perdre?

Reiki ens pot arribar per diverses raons

1. Sentim la necessitat d'ajudar.

Pot ser un familiar, un amic, alguna persona malalta, i hem escoltat que Reiki pot fer que se senti millor.

2. Estem passant un mal moment.

Una separació, un duel, una malaltia…, moltes són les coses que ens succeeixen al llarg de la vida i en algun moment que demanem ajuda Reiki apareix.

3. Ha de succeir alguna cosa.

A vegades és com si l'univers es confabulés perquè puguem preparar-nos abans que alguna cosa succeeixi. Reiki ens ajuda al fet que valorem les situacions d'una forma més objectiva, fent-nos reflexionar, sense que predominin les emocions que, en la majoria dels casos, poden fer-nos prendre decisions equivocades.

4. Entrem en un moment de creixement personal.

Reiki ens arriba sense raó aparent, fins i tot sense saber què és. 

Sigui quina sigui la causa que ens ha portat a aprendre Reiki, el procés de creixement personal s'ha iniciat, podem seguir endavant o abandonar-ho, però ja haurem fet un gran avanç en el nostre camí.