dimecres, 2 de novembre del 2022

Tu Guía espiritual - Meditació guiada en castellà

 


Transcripció de la meditació

Respira suau i profundament, sense forçar…, inspira i espira suaument…, pots sentir com l'aire omple els teus pulmons, et relaxaràs més profundament, concentra't a alliberar les teves tensions

Continua relaxant tots i cadascun dels músculs del teu cos, sense excepció…, cada vegada pots sentir una relaxació més profunda, molt més profunda.

Inspira i espira...

Ara mateix no hi ha res que et pugui distreure, és un moment de pau…, gaudeix d'aquest moment de relaxació, gaudeix d'aquest moment de pau.

Aquesta relaxació tan intensa et porta a un estat molt agradable de benestar, pots fins i tot sentir una sensació d'ingravitació, sents tot el teu cos adormit.

Allibera el teu esperit del teu cos físic. 

Allibera el teu esperit suaument, allibera'l del teu cos i viatjaràs a un lloc meravellós, no té per què ser d'aquest món, viatjaràs a un altre pla, a la dimensió on tot és possible, on podem aconseguir tot quant desitgem i ens proposem.

Visualitza ara aquest lloc meravellós.

Et sents completament lliure, alliberat de tot quant et preocupa, estàs en perfecta harmonia, aquí pots realitzar quant desitgis.

I ara intentaràs connectar amb el teu guia espiritual. 

Comptaré de 3 a 1 i llavors connectaràs amb ell, és qui et guia, no esperis veure una imatge en concret, una cosa específica, oblida't de les teves expectatives, potser només el perceps, sents que és aquí.

Relaxa't...

3, 2, 1

Una llum blanca i brillant t'envolta, pren-te un moment per a sentir-lo, percebre'l o veure'l.

És el moment per a demanar-li que t'aconselli sobre algun contratemps o que t'il·lumini perquè a partir d'ara puguis solucionar les coses que tinguis pendent i actuar de manera correcta.

Ara que has establert aquest contacte et sents més proper al teu guia.

Li agraeixes la seva visita i t'acomiades sentint una gran pau, sabent que a partir d'ara sentiràs en tot moment la seva presència davant situacions que requereixin actuar de manera sàvia.

Pots sentir la seva protecció.

I ara aniràs tornant molt lentament al teu cos, amb una agradable sensació de pau harmonia i benestar.

Comptaré del 10 a l'1 i quan arribi a l'1 estaràs en el teu cos físic amb aquesta sensació de protecció.

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 estàs despert.