dissabte, 25 de febrer del 2023

Estrellas - Meditació guiada en castellà


Miniatura de la imatge del vídeo

Transcripció de la meditació


Fes un parell de respiracions per a relaxar-te i comences a imaginar que corres per un bell camp, ple de flors, d'arbres, animals de tota mena...
Cada vegada vas corrent més i més ràpid, sense esforç ..., t’adones que el teu cos és torna més lleuger en cada pas, i el teu cor et diu que fins i tot pots volar...

Prens impuls i et llances a l'aire, pots sentir el vent com acaricia el teu rostre, i experimentes la plenitud de sentir-te lliure...

Recorres els camps, les muntanyes, voles amb les aus, i reconeixes l'ésser planetari que ets..

Però t'adones que àdhuc pots volar més enllà del cel en què ara ho fas i saps que ho pots fer, però has de tornar-te més lleuger.

En aquest moment una veu sublim que escoltes en el teu interior et diu: allibera!, allibera-ho tot! per poder volar, l'única cosa que pots portar és amor, no té sentit seguir amb aquesta càrrega tan pesada.

Amb tota la teva força interior prens de nou impuls, i surts disparat com un raig de llum cap al Sol, mentre et repeteixes: “jo soc llum”, “jo soc llum”, “jo soc llum”, “només de llum esta format el meu cos i solament en la llum em regenero”...  “Demano l’ajuda de tots els meus éssers de llum que m’assisteixin en aquesta tasca”

Ara et trobes davant del Sol, envoltat de tots aquests éssers de llum, que estan aquí per ajudar-te; tu saps quines són les energies pesades que encara tens, són les pors més profundes, la incertesa més aclaparant, totes aquestes emocions o sentiments negatius, que guardes pel simple fet d’ésser humà, aquest és el moment deixar-ho anar tot.

Vas alliberant totes aquestes energies denses del teu ésser cap al Sol, i vas visualitzant com es cremen en un foc Verd-Daurat Còsmic, mentre els dones les gràcies per l'aprenentatge que t'han deixat.

En anar alliberant vas sentint el teu cos més lleuger, cada vegada més lleuger, fins que t'adones que el teu cos ha desaparegut, només queda una llum fulgurant, que pot percebre-ho tot amb major perfecció, aleshores sents la presència de milers de germans al teu voltant, tots són estels, igual que tu.

Cadascun dels estels es troba emanant rajos de llum cap a tots costats, però especialment a la terra, t'uneixes a ells, perquè saps que pots, ho sents en el teu cor, i amb tan sols pensar-ho comences a emanar una llum tan potent, que el teu cos vibra de la intensitat, i saps que és tan sols una petita part del teu poder.

Aquesta llum que cadascun dels estels està emanant a la terra, en xocar amb l'estratosfera es descompon en 7 rajos de diferents colors que circumden la terra en una esfera multicolor envoltant al planeta, inoculant puresa, equilibri, tolerància, llum, serenitat, pau ....

Amb tot l'amor envies a la mare terra, i a tots els germans aquesta energia de llum, d'amor, de pau, de benaurança, com a part de l'intercanvi d'experiències i ensenyaments atorgats per tots.

Quan et sentis satisfet, agraeixes als teus altres germans estels, per estar realitzant aquesta labor i al teu ésser Superior per assistir-te en aquesta tasca tan important.

Respires profundament..., aprecies el firmament, saps que ara pots tornar aquí i realitzar el teu treball quan ho desitgis, el teu cor ha canviat de freqüència i ara tens accés al cosmos sencer.

A poc a poc vas tornant, capturant totes aquestes sensacions en anar retornant a la terra, tu ets part de tot i tot és part de tu!.. fins que arribis al teu cos.

T'enfoques de nou en la respiració, recorda que en cada inhalació, l'energia del cosmos entra pel teu cos i ara quan l'exhalis, exhalaràs amor pur!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari