divendres, 17 de maig del 2013

Persones

Totes les persones que entren a les nostres vides és per alguna raó.

Para't a pensar les persones que han passat per la teva vida, què t'han aportat?, i .. tu a elles?

Pensa ara amb les persones que estan amb tu.... o tu amb elles ... que us esteu aportant?

Les persones entren en la teva vida, per una raó, per una estació o per una vida sencera i, quan puguis intuir quin és el motiu,sabràs què fer amb cada u. Generalment la seva funció és la de cobrir una necessitat que has demostrat tenir

Apareixen en un moment determinat per ajudar-te amb una dificultat, proporcionar-te suport i orientació, ajuda física, emocional o espiritual. 

Podran semblar un regal de l'univers, i ho són!!! Estan aquí per la raó que tu necessites que estiguin aquí. Llavors, sense cap actitud errònia de la teva part, en un moment determinat, aquesta persona dirà o farà alguna cosa perquè la relació arribi a la seva fi.

De vegades, aquestes persones se'n van d'aquest món, altres senzillament se'n van. Però quan analitzes les seves paraules o la seva actitud veuràs que t'han ajudat a prendre una decisió, una determinació.

El que hem d'entendre és que les nostres necessitats han estat ateses, els nostres desitjos complerts i elles han complert la seva tasca. 

En el moment en que les teves peticions han estat ateses, ja poden sortir de la teva vida.

Quan les persones entren en les nostres vides per una estació... és perquè ha arribat el seu torn de repartir, créixer i aprendre. Elles et porten l'experiència de la pau, o et fan riure, fins i tot et podran ensenyar alguna cosa que mai has fet i, generalment, donen una quantitat enorme de plaer.

Creu-t'ho!!! És real!!! Però solament per una estació.

Relacions d'una vida sencera...ensenyen lliçons per a la vida sencera. Coses que has de construir per tenir una formació emocional sòlida. 

La teva tasca és acceptar la lliçó, estimar a la persona i posar en pràctica el que has après en totes les teves altres relacions i àrees de la teva vida.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari