Selecciona Idioma

dijous, 23 de maig de 2013

Reiki al Clinic

Des que vaig signar el conveni de col·laboració amb el director de l'hospital Matern Infantil de la Vall Hebron (2007), han transcorregut uns quants anys, en els quals s'ha estat donant servei de voluntariat Reiki a diari, i espero que ho seguirem fent durant molts més encara, cosa que m'omple d'una gran satisfacció.

Actualment cada vegada es més acceptat el Reiki pel personal mèdic, i prova d'això es que he aconseguit una altra fita, que l'AtRC signés conveni de col·laboració per prestar servei de voluntariat a l'hospital Clínic. 

El dia 18 de juny de 2013 es va iniciar el servei de voluntariat a l'Institut Clínic de Malalties Hematològuiques i Oncològiques (ICMHO).

Desprès de la presentació del projecte, d'unes quantes reunions, i gràcies a l'entusiasme de Jaume Güell, cap d'infermeria de l'institut d'oncologia, aquest objectiu, que perseguia des de l'any passat, finalment ha vist la llum.

GRÀCIES tanmateix a tots els voluntaris, ja que sense ells tot això no és possible.

Primer dia de servei del voluntariat Reiki a l'Hospital Clínic, amb Jaume Güell, coordinador de l'ICMHO
L'acollida va ser impressionant, tant per part del personal sanitari com dels pacients ingressats.

---

Desembre de 2015 - Premi al Clínic pel servei de Reiki  LINK

---

Aquest és un reportatge fet a principis de l'any 2016 de les teràpies que s'efectuen al Clínic i a l'Hospital matern infantil de la Vall d'Hebron2 comentaris:

montse montori ha dit...

Nomès paraules d agraïment als voluntaris de la vostre associació que varen fer REIKI a la meva mare Dulce Lopera Muñoz cada dia, de dilluns a dijous, ingressada a la cinquena planta de oncologia per un adenocarcinoma colorectal, del que ja porta lluitant un any i mig .Ella agraeix de tot cor als voluntaris la seva dedicació i carinyo a l hora de practicar.ho ja que la deixaven tan relaxada i destensionada i carregada de energia que no veia la seva novel.la preferida. Si us plau continueu realitzant aquesta tasca i felicitats pel bé que feu a aquest col.lectiu. Montse Montori- filla.

Lidia Salas ha dit...

Gràcies Montse, els hi comentaré als meus companys per què comentaris com el teu motiven moltíssim als voluntaris.
Una abraçada

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More