dimarts, 18 de juny del 2013

El con familiar

Fes un parell respiracions completes, poc a poc, i desprès segueix respirant normalment.
L'aire entra pel teu nas i surt per la teva boca, arrossegant mica en mica les tensions que hi pugui haver al teu cos.
Quan et sentis completament relaxat/da, imaginat que estàs dret, ets petit/a 

Poc a poc, apareix davant teu la teva mare, es igual si l'has conegut com si no, pots visualitzar-la com és actualment o com la recordis per alguna fotografia.

Permet que sorgeixin del teu interior els teus sentiments cap a ella, poden ser d'amor, ràbia o ressentiment, deixa sorgir el que sentis en aquest moment.
Ella és més gran que tu, i tu, respecte a ella ets petit/a

Permet ara que aparegui al costat de la teva mare el teu pare, deixa que sorgeixin els sentiments que t'inspira,  tant si es amor, ràbia o ressentiment.
Observant-lo t'adones que ell és més gran que tu, i tu respecte a ell, ets petit/a

A poc a poc apareixen darrere de la teva mare, la teva àvia materna i el teu avi matern.
Sents que gràcies a que la vida ha passat per ells, t'ha arribat a tu.

Ara apareixen darrere del teu pare, la teva àvia paterna i el teu avi patern. 
Darrere de cadascun d'ells van apareixent el seu pare i la seva mare respectius. Es van afegint homes i dones darrere d'aquest gran con, en el qual tu ets el final, tu, el petit o la petita.

Mira a tota aquesta gent, o a algun en particular i explica'ls alguna dificultat que tinguis en aquest moment, pot ser gran o petita.

Demana'ls consell, orientació per a aquests moments de la teva vida o que et donin el permís per fer-ho a la teva manera i que serà en la mesura que sigui possible.

Deixes de mirar ara cap a aquest con en el qual tu ets el final i et vas encarant cap a davant, com cap a la teva vida amb tots ells darrere teu, en tu està ara la seva saviesa i la seva experiència, donant-te suport en el teu camí.

Quan vulguis pots anar movent els teus peus, les cames, t'estires, i poc a poc vas obrint els ulls, conservant el sentiment de força i de suport de la teva família.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari