divendres, 6 de setembre del 2013

Pinzell Magic

Amb una música suau i en un lloc tranquil, imagina't que agafes de l'espai un pinzell màgic, però que no sigui petit, ha de ser llarg, que l'hagis d'agafar amb la punta dels dits, subtilment. 
Amb aquest pinzell, cerques una font d'energia i vas mullant el pinzell en aquesta font, i després comença a pintar-te; et vas pintant de tal manera que puguis anar desallotjant les teves "larves" psíquiques, espirituals, les angoixes, les pors, els temors, els estats obsessius,.... 
Llavors en la mesura en què et vas pintant amb la brillantor de l'energia pura dels estels, si tens la sensibilitat per contactar-te mentalment amb l'estel, amb la imatge en acció, i pintar-te degudament, observaràs que tota la teva energia comença a millorar, comença a transformar-se, comença a potenciar-se el teu camp vibracional. 
Cal fer el gest, el símbol, de moure els braços, agafar el pinzell, perquè s'aconsegueixi millor l'objectiu. 
Amb els ulls tancats, el cos fluix, lax, tracta de destravar la columna vertebral, mou les espatlles cap a enrere i cap a davant, destraves la columna per on corre l'energia que va des del sacre fins al clatell. Aquesta energia et recorre tot el cos. Tracta que es destravi totalment la columna. 
Aquesta energia, és llum, llum com a força, com a potència, com a alliberament. També s'allibera amb aquest moviment el plexe solar (melic), que és un centre d'angoixa, un centre d'estrès.
Badalla. En badallar t'estàs alliberant, afluixant, donant-te permís perquè aquest cos s'alliberi, traient les vibracions baixes, que et pertorben, que et molesten, que et  generen bloqueig. Així et vas desbloquejant mentre ens fonem amb la música. 
I se t'il·lumina la consciència, sens dubte estàs en la naturalesa verge de la nostra mare terra. La vida t'inunda amb els seus tocs naturals, amb centenars de testimoniatges, amb milers de pensaments, amb milions d'emocions i infinits sentiments amorosos del planeta Gaia, la Terra. 
En aquest espai natural els rierols recorren la terra i t'adones que una bella sensació envaeix tot el teu cos, és aquest mateix rierol que amb les seves aigües pures i cristal·lines avança per les teves artèries omplint-te de vida, carregant d'energia vital el teu alliberat cos físic.
Els ocells i el misteri de la creació es fan vida amb tu, dins teu. Ets la terra viva.. I estàs en la naturalesa viva, estén els teus braços, les teves mans cap a d'alt, a la recerca del pinzell màgic que et permetrà alliberar-te, energitzar-te. 
Tens el pinzell, el mulles amb l'estel més brillant que vegis a l'univers, el mulles bé, ha de brillar bé. Amb la punta del pinzell et mulles el cap, novament mulles, pintes, mulles i pintes. 
Llum que va pintant de pura blancor, de brillantor absoluta, el teu cap, el teu rostre, vas pintant novament, el teu cos àuric, i així ho vas fent amb tot el teu cos, el vas pintant tot de brillant blancor, amb aquesta llum tan pura com una dolça energia, pluja d'amor de vida alliberada, pluja d'amor, de pau. I el teu esser es va renovant. 
T'estàs alliberant de tots els bloqueigs, de totes les obsessions, et pintes..., tractes de mullar bé el pinzell amb aquest estel, no ha de quedar un polsim d'ombra en el teu cos àuric. Ha d'estar realment bé, ben pintat amb colors brillants, lumínics. 
Et dones permís per sentir, per gaudir aquesta neteja que estàs generant-te, aquesta carícia que li estàs donant per fi a la teva ànima. 
Una grata sensació benestar, com un profund néixer, un profund viure comença a manifestar-se..... El teu jo interior, amb el teu jo àuric formant una gran lluminositat on dius jo sóc...... jo sóc. 
Una integració absoluta amb tota la creació, amb la consciència de vida. 
El teu "jo sóc" interior es fon amb el teu "jo soc" àuric i sou una gran brillantor lumínica, blanca, puríssima, radiant tot el teu cos interior i exterior.
Deixes caure els braços al costat del cos, el pinzell queda suspès en l'espai, esperant el moment en què et permeti connectar amb ell novament.
Respira profunda, profundament i exhala. 
Una gota de mel còsmica es diposita en la teva boca, l'assaboreixes, et nodreix, et vivifica, respira profunda profundament, exhala, i ara suau, lentament obres els ulls.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari