dimecres, 12 de febrer del 2014

Artrosis i Flors de Bach

Moltes són les persones que pateixen els efectes de l'artrosis, i la medicina convencional encara no ha trobat el remei per detenir el desgast i la degeneració dels cartílags. 

Quan la superfície del cartílag es desgasta o es trenca, fa que els ossos friccionin entre si, ja que els falta el teixit de suport, el seu amortidor, provocant inflor, dolor i en conseqüència pèrdua de moviment.

Les Flors de Bach són una fantàstica opció, ja que poden ajudar minimitzar el problema i els resultats començaran a observar-se als pocs dies d'iniciar el tractament. 

I el millor és que les Flors de Bach no tenen contraindicacions ni interaccions, és a dir, que qualsevol persona pot utilitzar-les sense cap problema, encara que estigui efectuant un altre tractament.

L'ideal és combinar una prescripció oral amb una aplicació local que es realitza amb una crema basi neutra a la qual s'hi han afegit les essències florals. S'inicia el tractament aplicant la crema tres vegades els primers dies, passant després a dues aplicacions. La presa oral seria de 6 ó 8 preses diàries de quatre gotes, que es poden prendre directament del flascó o be barrejar-les amb aigua, suc o qualsevol aliment.

En cas de no desitjar ingerir la preparació floral, la crema també serà efectiva, tot i que potser no tant com emprant-la en combinació amb la presa oral.

Les Flors de Bach faran que:
  • Baixi la inflamació
  • Es reparin alguns teixits danyats
  • Calmarà el dolor
  • Afavorirà la movilitat
  • Millori el benestar general
Si voleu més informació no dubteu en contactar  LINK




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari