dimarts, 16 de desembre del 2014

Deixar anar

Assegut al teu espai de meditació, respira un parell de vegades profundament pel nas per relaxar-te i després ves respirant normalment.

Visualitza que des d'un lloc en l'infinit sorgeix un punt de llum blanca, brillant, que baixa cap a tu i penetra pel teu xacra corona, baixant per la teva columna.

Inspira profundament per omplir tot el teu ésser amb aquesta llum. Et va omplint, impregnant tots els teus òrgans, sortint per la teva pell i formant una bombolla al teu voltant que et rodeja completament.

Tots els sons de l'exterior es transformen en un murmuri de calma que et bressola agradablement. Només sents pau.

Res pot pertorbar-te.

Demana-li la teva ment conscient que se situï en la teva espatlla esquerra i es converteixi únicament en observadora.

Demana-li ara al teu Jo Interior, la teva Essència, que es manifesti davant teu, pot ser que no la vegis però sí la podràs percebre.
.
Visualitza al teu Jo interior re entrant pel teu txacra cardíac, portant-te cap a una escalinata a l'interior del teu cor. Vas descendint lentament i en arribar a baix observes una porta amb llum emanant al seu voltant.

Pressiones la porta i en creuar el llindar observes que estàs sobre un núvol blanc, és elàstic però resistent, pots saltar en ell, rebotar i caure de nou sobre la seva suau superfície, és divertit i et fa sentir novament en la teva infantesa.


Queda't dempeus ara, hi ha una sendera d'arc de Sant Martí, hi puges i camines per la seva superfície. Sents com t'envolten els seus bells colors que brillen fent ones de llum. Deixa't portar pels sentiments que et produeixen aquests colors.

Estàs arribant al final de la sendera que et condueix a un lloc molt bell, un clar envoltat per un bosc preciós. Et situes al centre d'aquest clar i esperes. 

A poc a poc va arribant gent, molta gent, fent un cercle al teu al voltant. Són éssers que han estat en contacte amb tu en aquesta o en alguna de les teves vides anteriors. Tots miren cap avall, estan connectats amb tu a través d'un cordó elàstic. 

Selecciones un d'aquests cordons i el desprens de tu, observa que l'ésser que estava connectat amb tu s'omple de llum. Segueixes fent-ho amb cadascun, vas desprenent els cordons que t'uneixen a cadascun d'ells, a poc a poc. Tu també et sents molt més lleuger, més lliure, a mesura que els vas alliberant. Observa com se senten, feliços, agraïts

T'acomiades d'ells agraint-los el que t'han aportat en el teu camí de creixement i els deixes seguir el seu camí.

Tornes a la sendera de l'arc de Sant Martí trobant-te molt bé, tornes a sentir amb més intensitat aquests colors tan agradables que brillen al teu pas.

Arribes al núvol de nou i tornes a saltar, amb molta més lleugeresa. Quan tinguis suficient, creues la porta per tornar a la teva vida present.

Analitza com et sents.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari