dissabte, 9 de febrer del 2019

Piramide de Cristall - Meditació guiada en castellà



Aquí deixo la transcripció:

Prepara't com sempre en el teu lloc de meditació, on no pugui distreure't ningú i asseu-te amb l'esquena ben recta.

Efectua un parell de respiracions profundes per relaxar-te i després veus respirant normalment.

Visualitza que des d'un punt de l'infinit sorgeix un raig de llum blanca, brillant, que penetra per la part superior del teu cap i recorre tot el teu cos.

Cadascuna de les teves cèl·lules s'il·lumina amb aquesta llum poderosa. Tot el teu cos brilla i la llum s'expandeix, omplint tot l'espai al teu voltant.

Ara acompanyat per la teva llum blanca donaràs un salt en l'espai, i quan comptis tres et trobaràs en una altra dimensió. 

1…, 2…, 3…. Et trobes en un lloc bellíssim, ple de llum i color. 

De sobte observes que una petita piràmide de cristall brilla a la llunyania i et dirigeixes cap a ella. Amb cada pas que dónes, la piràmide s'engrandeix, fins que s'alça impressionant davant teu. Lentament va obrint-se una entrada que et convida a accedir al seu interior i entres. 

Dins de la piràmide de cristall tot brilla…, infinites llums de colors, com un enlluernador arc de Sant Martí de cristall, desprenen una llum increïble. 

Són llums de colors intensos…, verd, taronja, blava, groga, rosa, violeta, daurada, … tots els colors es troben aquí, en aquesta piràmide única i poderosa…. 

Van formant raigs de llum de diferents colors, convidant-te a entrar en ells, en el color que necessitis per alliberar emocions o reforçar la teva autoestima.

Deixa't portar per la teva intuïció i submergeix-te en la llum que necessites. La llum penetra en el teu cos, augmentant la teva vibració, és un bany purificador, energitzant, ….

Pots canviar de raigs, entrar i sortir de la llum de diferent color, ballar o saltar en el seu interior, o senzillament quedar-te quiet rebent tota aquesta energia…

Deixa't portar…., estàs carregant-te d'energia… et sents segur, feliç, vibrant en l'harmonia d'aquesta llum potent i guaridora.

Quan tinguis suficient, surt de la piràmide, tanca els ulls i fes un pas cap a enrere que et portarà de tornada al moment present, en la teva realitat, però conservant aquesta nova vibració.

Efectua un parell de respiracions profundes…, mou els teus peus…, les teves mans… i obre els ulls per sortir de la meditació.