Selecciona Idioma

dijous, 19 de desembre de 2013

solstici d'hivern

El solstici d'hivern és un gran moment solar de l'any. És el moment còsmic en què les forces divines escullen per manifestar-se a la terra de manera notable amb la finalitat de millorar la nostra existència, beneint-nos i purificant-nos, així com a la mare terra preparant-nos a nosaltres i a ella per al nou cicle que comencem amb el canvi de l'any, i proporcionant-nos prosperitat i bona energia, energia de la qual inconscientment ens apropiem i compartim en una època de bons desitjos, regals, reunions, i com a conseqüència d'això felicitat.

Aquesta nit és una nit màgica, en la que es celebren rituals i cercles d'energia. Si no tens l'oportunitat de participar pots fer-ho des de casa, demanant que la teva energia s'uneixi a la dels altres i així aconseguir una gran força energètica que potenciï els teus desitjos.

Escriu en un full de paper els teus desitjos i projectes per al proper any.

Encén una espelma blanca o taronja i posa-la en el centre de la sala, juntament amb un got d'aigua i una barreta d'encens, deixa el full plegat amb les teves peticions al costat.

Neteja la teva aura (tens la tècnica del Kenyoku en aquest LINK).

Efectua un parell de respiracions completes, lentes, en deixar anar l'aire fes-ho amb el so aaaaaaaaaaaaa, lentament, fins que acabi l'espiració.

I comença la meditació:

Pensa en els obstacles que has tingut aquest any i també en els obstacles que estan en tu mateix, medita lentament en cadascun d'ells.

Visualitza una foguera davant teu, observa les flames com canvien de color i forma, i ves cremant un a un tots aquests obstacles, desprenent-te d'ells. (Si no pots visualitzar-ho anota'ls en un full de paper i crema'ls en un recipient de metall amb ajuda de l'espelma)

Visualitza com a poc a poc la foguera es va consumint, igual que la nit dóna pas al nou dia.

Un nou sol neix en el firmament, la seva escalfor t'envolta a tu i a tot el que et rodeja.

Tot reneix al teu al voltant, els arbres brollen, les flors floreixen, i tu estàs aquí radiant i feliç.

Ara visualitza els projectes i objectius que has escrit en el full de paper que has posat en el centre de la sala. Projecta'ls en la teva ment, planifica'ls, detall a detall, sent que ja s'estan materialitzant, que ja estan materialitzats

Visualitza't amb tots aquests objectius assolits.

Agraeix tot el que has aconseguit.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Felices fiestas y sosticio lleno bendiciones q siempre temgas para dar luz feliz2019 Inda. Besos lidia

No podre asistir asi prox. Fiesta

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Lidia, no he pogut venir aquesta tarda, però faré el ritual aquesta nit. Una abraçada ben forta i Feliç Yule !!!!

Unknown ha dit...

Muchas gracias Lidia. Te agradezco esta meditación. Feliz solsticio.

Publica un comentari

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More