dimecres, 20 de març del 2013

Cursa de Gripaus

Una vegada es va organitzar una carrera de gripaus al país dels gripaus. L'objectiu consistia a arribar a dalt d'una gran torre que es trobava en aquell lloc. 

Tot estava preparat i una gran multitud es va reunir per vibrar i animar a tots els participants. Quan es va donar la sortida tots els gripaus van començar a saltar. Veient els esforços que feien, la multitud no podia creure que ningú arribés al cim d'aquella torre doncs, certament, era molt alta, i tot el que s'escoltava era: “no ho aconseguiran”, quina llàstima, està molt alt, és molt difícil, no podran”. Així la majoria dels gripaus van començar a desistir. Però n'hi havia un que persistia, malgrat tot, i continuava pujant a la recerca del cim.

La multitud continuava cridant: “és molt difícil, no ho aconseguiran”, i tots els gripaus s'estaven donant per vençuts, excepte un que seguia i seguia tranquil cada vegada amb més força. Finalment va ser l'únic que va arribar al cim amb tot el seu esforç. Quan va ser proclamat vencedor molts van anar a parlar amb ell i a preguntar-li com havia pogut arribar al final i aconseguir semblant proesa. La gran sorpresa de tots els presents va ser en adonar-se que aquest gripau era sord.

Pensa en el poder que tenen les paraules i sigues sempre sord quan algú dubti dels teus somnis

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari