divendres, 8 de novembre del 2013

Alliberar-te de persones i situacions del passat

Aquesta és una meditació per poder alliberar-te de persones que no pots treure de la teva ment, que ja han seguit el seu camí o impedeixen que tu segueixis el teu; també per segellar situacions del passat.

Es pot fer estant dret, amb els peus separats a la mateixa distància dels malucs, els genolls fluixos, sense tensió, o ben assegut en una cadira, amb l'esquena ben recta.

Efectua un parell de respiracions profundes i després ves respirant normalment.

Imagina que estàs en un lloc a l'aire lliure, la temperatura és agradable, et sents molt bé...

De sobte, des de més enllà dels núvols sorgeix la punta d'un cordó de llum, que baixa cap a tu, penetrant pel teu xacra corona, impregnant-te d'energia de la més alta dimensió, i es connecta a la terra a través del teu xacra arrel, arrelant-te en ella.

Inspires profundament aquesta energia de llum i amb el teu alè en exhalar vas formant una bombolla de llum davant teu.

Visualitza dins de la bombolla a la persona que desitges alliberar de la teva vida. Visualitza allí dins, els records, bons o dolents, les situacions viscudes, una a una.

Quan creguis que ja has posat tot el necessari a l'interior de la bombolla, respires profundament, portant llum amb cada exhalació a l'interior de la mateixa.

A mesura que la llum va omplint la bombolla, comença a elevar-se…, va pujant lentament…, fins que amb prou feines pots distingir-la.

T'acomiades amb agraïment per tot l'aportat, per tot el que vas aprendre, i li envies tot el teu amor.

De sobte observes un esclat de llum, la bombolla s'ha desintegrat en milers de partícules. Cadascuna d'elles segueix el seu camí, algunes es fonen, unes altres potser tornen cap a tu, i sents una grata sensació de llibertat.

A poc a poc el cordó es retreu de la terra i es recull novament en el mateix punt del que va sorgir.

Dona les gràcies a l'Univers.

Efectua un parell de respiracions profundes per tornar a connectar amb el moment present.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari