dilluns, 17 de novembre del 2014

Exercici per a sentir els espais psíquics


Tots influïm amb les nostres energies en el nostre entorn, i aquestes energies queden impregnades en els objectes i en l'ambient. Això fa que ens trobem a gust en el nostre espai, que ens sentim segurs i en pau. 

Intenta ara sentir aquests espais, podem aprendre de nosaltres o del propietari de l'espai. 

Entra en l'habitació d'un amic. Quina sensació et produeix?, et sents a gust en el seu espai?, pots quedar-te aquí o potser prefereixes sortir? 

Si tens fills entra a les seves habitacions, procura percebre l'energia diferent de cadascun d'ells. Notes la similitud de l'energia amb el nen? què expressa sobre ell mateix? El color el va triar ell o l'hi vas imposar el teu? Pensa en això, és molt important !!, si el vas triar tu aleshores observa les seves coses, quins colors predominen? 

Prova també de fer-ho a les botigues que vas, hi ha llocs que ens alteren l’estat d’ànim a causa de l'energia que hi ha. 

Ara fes un experiment amb objectes. D'un grup de persones, poden ser els companys del treball, o un grup d'amics, encara que és preferible que sigui gent de la qual no en sàpigues massa. Els demanes algun objecte personal a cadascun, els poses junts i tractes de triar el que més t'atregui. El sostens amb la mà, quina sensació et produeix? pesat, càlid, amistós, hostil, trist, alegre, segur, perillós, saludable, malaltís?, Et ve al cap alguna imatge? Dóna't temps per a sintonitzar amb l'objecte, comenta les sensacions amb el propietari. Segur que hauràs encertat en les teves sensacions. 

Si practiques sovint segur que augmentaràs la teva sensibilitat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari