dijous, 19 de desembre del 2013

Solstici d'hivern - Meditació guiada en castellà

El solstici d'hivern és un gran moment solar de l'any. És el moment còsmic en què les forces divines escullen per manifestar-se a la terra de manera notable amb la finalitat de millorar la nostra existència, beneint-nos i purificant-nos, així com a la mare terra preparant-nos a nosaltres i a ella per al nou cicle que comencem amb el canvi de l'any, i proporcionant-nos prosperitat i bona energia, energia de la qual inconscientment ens apropiem i compartim en una època de bons desitjos, regals, reunions, i com a conseqüència d'això felicitat.

Aquesta nit és una nit màgica, en la que es celebren rituals i cercles d'energia. Si no tens l'oportunitat de participar pots fer-ho des de casa, demanant que la teva energia s'uneixi a la dels altres i així aconseguir una gran força energètica que potenciï els teus desitjos.

El vídeo està en castellà, els primers 2 minuts i mig son les instruccions de com fer-ho, també està en la transcripció que hi ha abaix.


TRANSCRIPCIÓ DE LA MEDITACIÓ


Escriu en un full de paper els obstacles que has tingut aquest any, també els que estan en tu mateix.

Ara escriu en un altre full de paper els teus desitjos i projectes per al proper any.

Encén una espelma blanca o taronja i posa-la en el centre de la sala, juntament amb un got d'aigua i una barreta d'encens, deixa el full amb les teves peticions al costat.

Neteja la teva aura (pots consultar la tècnica del Kenyoku en aquest LINK).

Tanca els ulls.

Efectua un parell de respiracions completes, lentes, en deixar anar l'aire fes-ho amb el so aaaaaaaaaaaaa, lentament, fins que acabi l'espiració.

I comença la meditació:

Visualitza una llar de foc davant teu, observa les flames com canvien de color i forma...

Porta a la teva ment els obstacles que has tingut aquest any i també els obstacles que estan en tu mateix,  si no pots ves llegint cada un d'ells de la llista que has fet prèviament. Medita lentament en cadascun i després d'analitzar-lo el llences dins de les flames i observa com es va cremant..., com te'n desprens..., fes-ho un a un.

En acabar visualitza com a poc a poc el foc es va consumint, igual que la nit dóna pas al nou dia.

Imagina que un nou sol neix en el firmament, la seva escalfor t'envolta a tu i a tot el que et rodeja.

Es el moment d'obrir la porta a la il·lusió, d'obrir el propi portal cap al futur amb energia i determinació i la millor manera de fer-ho es amb l'agraïment.

Agraeix tot el que has aconseguit fins ara..., agraeix també les ajudes externes..., els que t'han acompanyat en el teu camí..., els que estan i els que ja no hi son.

Ara visualitza els projectes i objectius que has escrit en el full de paper que has deixat al centre de la sala. Projecta'ls en la teva ment..., planifica'ls..., un a un..., detall a detall..., sent que ja s'estan materialitzant..., que ja estan materialitzats...

Visualitza't amb tots aquests objectius assolits.

Dona les gràcies per tot plegat.

Quan en tinguis suficient fes un parell de respiracions profundes per sortir de la meditació

---
Si vols pots cremar físicament el paper on has anotat els obstacles dels quals t'has desprès en la meditació, però fes-ho en un recipient de metall per evitar accidents, amb ajuda de l'espelma.

El paper amb els projectes i objectius pots conservar-lo, o cremar-lo igualment amb l'espelma, amb sentiment de gratitud.

Deixa que l'espelma es consumeixi completament.





4 comentaris:

Unknown ha dit...

Felices fiestas y sosticio lleno bendiciones q siempre temgas para dar luz feliz2019 Inda. Besos lidia

No podre asistir asi prox. Fiesta

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Lidia, no he pogut venir aquesta tarda, però faré el ritual aquesta nit. Una abraçada ben forta i Feliç Yule !!!!

Unknown ha dit...

Muchas gracias Lidia. Te agradezco esta meditación. Feliz solsticio.

crisita galicia andreu-reikkicrism@yahoo.es ha dit...

FELIÇC SOLSTICI D HIVERN 2020-2021 PER TOTS, I CANVI PER FI I POSSICIONAMENT A NOVA ERA ACUARI, PER TOTS¡ MOLS PETONS I ABRAÇADES ELECTRÒNIQUES, AMUNT i SALUT¡¡¡ T estimo Lidia. Namasté. Cris

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari