dimarts, 18 de març del 2014

Els Mestres - Meditació guiada en castellà


Preparació

Et situes en el teu lloc de meditació, telèfons desconnectats, encens una espelma i un encens, si et ve de gust pots posar una música molt suau i et seus en una cadira amb l'esquena tocant el respatller, sense creuar les cames, amb els peus ben plans a terra, si no arribes bé pots posar un coixí per mantenir la posició. Si ho prefereixes pots asseure't a terra, sobre una manta o un coixí, però hauràs de bascular la pelvis cap a davant per mantenir l'esquena recta i que l'energia flueixi per la teva columna, cal trobar el punt de comoditat. El cap ben recte sobre les espatlles, sense inclinar-lo cap a davant o cap a enrere. Les mans sobre les teves cuixes. Fs un parell de respiracions profundes i després ves respirant normalment.

Meditació

Et trobes a l'interior d'una gran sala, assegut en una cadira (pots visualitzar-la com una sala d'actes o un espai de culte).

Davant teu hi ha una tarima amb diverses cadires buides i a l'esquerra una porta, per la qual van entrant un a un els teus Mestres, poden ser persones vives o que ja hagin transcendit, com Jesús, Buda, Usui, els teus pares, germans, amics..., éssers als quals tu consideris Mestres. S'asseuen un al costat de l'altre, davant teu, mirant-te amb la cara somrient, plens de llum.

De sobte, del centre del seu pit emergeix un raig de llum, directe cap al teu cor, et sents tocat per aquesta energia, t'omples completament amb aquesta llum. Gaudeix d'aquests moments.

Estàs ple d'energia, i del teu pit surt ara un raig de llum, que a poc a poc anirà tocant a totes les persones que vagin arribant la teva ment, familiars, amics, coneguts... tots van rebent aquesta aportació energètica.

Quan hagis acabat agraeix als teus Mestres l'estar aquí.

Poc a poc la llum va remetent i ells s'aixequen lentament, sortint pel mateix lloc on han entrat.

Efectua un parell de respiracions profundes per sortir de la meditació