dijous, 2 d’octubre del 2014

Lloc ideal

Lloc ideal de descans

Tothom necessita poder evadir-se per uns instants, per tant és necessari tenir un lloc on fer-ho, sense haver de sortir de casa, del treball, etc.

Es tracta de crear un espai propi, on només hi tingui cabuda un mateix, i permetre la visita esporàdica d’algú que només nosaltres autoritzem, una persona viva o no, un ésser de llum o un Mestre ascendit, algú que ens acompanyi, escolti o ens aconselli.

Aquest espai serà únicament nostre i podrem accedir-hi cada vegada que ho necessitem. Pot ser a l’aire lliure, amb vegetació, llacs, etc., o un lloc tancat, com un temple, castell, etc.; estar situat al mar, muntanya, o en un paradís en el més enllà….

Començarem amb una relaxació, respirant profundament per anar alliberant tensió, i posteriorment entrarem en la meditació:

Visualitza com poc a poc, davant teu, es va materialitzant una porta..., es va obrint..., i del seu interior surt una llum intensa..., convidant-te a passar...

Fas un pas endavant i entres..., la llum es va esvaint i t’adones que et trobes en un lloc meravellós...

Observa tots els detalls..., activa els teus sentits..., toca..., escolta..., olora...

En aquest espai et trobes molt be..., desapareixen les teves pors..., les preocupacions..., el dolor..., la tristesa...

Pots passejar-te..., seure't..., estirar-te..., gaudeix d’aquest benestar..., estàs tu només....

Ara si ho desitges pots permetre amb el teu pensament que aparegui algú més, per compartir aquest moment..., per parlar..., per demanar consell...

Quan en tinguis suficient agraeixes la companyia i t’acomiades

Visualitza com es va materialitzant novament la porta davant teu i quan s’obre creues el llindar per tornar a la realitat del present.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari