dilluns, 13 d’abril del 2015

Arxius akashics


Els arxius akashics són com una “biblioteca Universal” on s'emmagatzema la informació de tots els éssers vius des de l'inici de la seva existència. Podem consultar-los amb la finalitat de trobar ajuda per sanar karma o per a la nostra evolució personal.

Encara que existeixen molts mètodes per consultar els nostres arxius akashics un dels més senzills i sense por d'efectes secundaris és a través de la meditació. 

Et situaràs com sempre en el teu lloc de meditació, si et ve de gust, pots encendre una espelma, un encens i acompanyar-te d’una música suau. Asseu-te amb l'esquena ben recta, pots fer-ho en una cadira, al terra o al llit, recolzant-te en la paret. 

Respira una respiració completa dues o tres vegades, i a continuació vas respirant normalment mentre es relaxa tot el teu cos 

Imagina que estàs en un preciós jardí, la temperatura és càlida, agradable i el sol brilla en el cel. Escolta el so de la brisa, com mou les fulles dels arbres, et sents molt relaxat. 

Mirant una mica lluny veus un camí de terra al costat d'un rierol d'aigües netes que parteix des d'aquest lloc cap a un horitzó indefinit. Camines en aquella direcció avançant amb serenitat i alegria, mentre gaudeixes del paisatge al teu al voltant. 

Lentament es va dibuixant en l'horitzó la silueta d'un edifici. Segueixes caminant fins arribar-hi. Sembla una biblioteca i en l'entrada hi ha un cartell que posa: ARXIUS AKASHICS. 

Et decideixes a entrar i en la porta trobes al bibliotecari. Observa’l i després de saludar-lo li preguntes si pots accedir al teu llibre de la vida. Espera la resposta. Si et respon que no, és que encara no estàs preparat, així que dóna-li les gràcies i surts de la meditació efectuant un parell de respiracions profundes i obrint els ulls lentament. Si la resposta és que si, demana-li amablement que t’acompanyi al teu llibre de la vida. 

Segueixes al bibliotecari a través de les prestatgeries repletes de llibres, en arribar a una de les prestatgeries ell es deté, agafa una escala i d'un dels prestatges treu un llibre que et posa a les mans. Observa ara com et sents tenint-lo a les mans. Mira’l amb calma sense obrir-lo. És gruixut o prim? De quin color? Té algun dibuix, alguna inscripció? És lleuger o pesa molt?, ... 

Quan et sentis preparat pots començar a consultar el teu llibre, però abans d'obrir-lo pregunta't què és el que has de saber de les teves vides passades en aquest moment, què és el que necessites conèixer per sanar el teu karma o per a la teva evolució.

Ara ja pots obrir-lo, però fes-ho d'una manera aleatòria, per una de les seves parts. Apareixeran en la teva ment imatges, o és possible que puguis llegir algunes línies. Intenta mantenir la calma respirant profundament de tant en tant mentre consultes el llibre. Recorda que la informació pot venir de moltes maneres diferents, així que procura no interferir en la informació amb els teus propis pensaments. Si tens algun dubte, pregunta sense por al bibliotecari. 

Quan consideris que ja saps suficient o vulguis deixar la meditació, li dónes les gràcies al bibliotecari i tornes pel mateix camí que has vingut. En arribar de nou al jardí, queda't uns moments allí. Després respira profundament un parell de vegades, comença a moure el teu cos i lentament veus obrint els ulls.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari